Jdi na obsah Jdi na menu
 


Soupiska jezdců jezdících za AMK Čakovice speedway v letech 1989-1994

17. 3. 1997

Jezdci ploché dráhy AMK Čakovice Jan Boháč,Jiří Petrásek,Stanislav Klenovec,Jan Klauz,Václav Verner,Ladislav Hudák,Ladislav Černý.

Jezdci startující v barvách AMK Čakovice speedway Václav Verner,Jan Boháč,Jan Hruška,Jiří Petrásek, Václav Matuna ,Václav Sedláček,Stanislav Holý, Ladislav Hudák,Ladislav Jindra,Roman Štefan,Radek Štefan, Milan Černý, Pepa Černý,Ladíslav Černý,Jiří Staňek,Jan Štěpánek,Jaroslav Pták, Jan Klauz,Jiří Fabyán,Petr Rožek,Štepán Škorpil, Jiří Šťovíček , Josef Krejča,Stanislav Klenovec,Libor Vondra, Martin Kurz, Kalenda, Tomáš Parchantek,Tomáš Lettl, Jaroslav ?,Martin ?,Jiří Bradna,Horvát Janyga a hostující Jaromír Hanuš(CHabařovice),Jaroslav Petrák(ZP Pardubice),Martin Paták,David Suchan,Zbyněk Krejča(všichni RH Praha).    Na travnaté ploché dráze ve Kbelích Daniel Boháč (RH Praha a Slaný).

Jezdili jsme 1ligu,Dvojice,MR seniorů,MR juniorů,Travnatou,Dlouhou,i Ledovou.        Je to velká škoda,že to v Čakovicích skončilo,byl to klub s dlouhou tradicí.

 

Náhledy fotografií ze složky A.M.K. Čakovice speedway

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Ahoj kluci!

(Vladislav Hudák, 3. 5. 2010 17:33)

Ahoj kluci ozývám se po dlouhé době. Všichni všechno předemnou už řekli co jaká je škoda ohledně čakovické ploché dráhy. Snad i to že tam nestojí Lidl je dobrý. Někdy bych vás rád uviděl Vláďa Hudák. Tel.: 774990287

paráda--

(vláda, 24. 1. 2010 8:25)

máš pravdu věčná škoda hanzy takových nadšenců ploché už není nebo spíše pro ně skrze prachy není místo . potom se divý že u nás nerostou nový .. štanclové a pod.. kdo nemá prachy má třeba talent a naopak ti s prachama ho nemají..

stadion AMK ČAKOVICE

(Stennly, 20. 4. 2008 7:57)

Taky mě to naštvalo,byl jsem se tam nedávno podívat je tam nějakej servis a dráha je vybagrovaná.

Velká škoda

(Tomas Lettl, 16. 4. 2008 14:51)

Máš pravdu je to veliká škoda,byla tam lekrace :-(