Jdi na obsah Jdi na menu
 


JAWA Tour - dovolená 2018 Kunda-Estonsko

Příspěvky

Jawa TOUR 2018 6den

10. 5. 2018

Jelikož přívoz byl drahej a přes Kaliningradskou oblast se jet nedalo,neměli jsme bumášku. Tak jedeme zpět a kolem Ruské hranice až do města Wagoržewo,kde jsme se ubytovali v chatce v Kempu Zátoka Kal za 135 Zlotych za dva lidi a motorka u chatky a ráno snídaně v cenně. Krásný areál. 

 

Jawa TOUR 2018 5den

9. 5. 2018

pokračovali jsme přes Gdansk do Krynica Morská a zde se ubytovali v Kemp Hotelu Gallus za 150 Zlotych za dva lidi a motorka u recepce pod kamerama. Po vyložení bagáže se opět jedeme někam podívat to je jasné. Za hotelem je moře a pláž. A na druhé straně tak zvané kosy je městečko a přístav, kde to žije. Zjišťovali jsme cennu přívozu a zjistili,že je levnější zítra to zase celé objet,pak jsme  se jeli podívat i do vzdáleného městečka Pesti a na hranice s Ruskem u Kaliningradské oblasti. Po návratu proběhla romantická večeře na balkonku.  

 

https://www.youtube.com/watch?v=WGbVoMYP6TA

 

Jawa TOUR 2018 atrakce autobus

9. 5. 2018

Ráno po důkladné očištění řetězu rozety no prostě všeho od písku z pláže s olejem proměněného v brusnou pastu vyrážíme zpět s poloostrova Hel,a u městečka Puck narážíme na zajímavou atraci. Zde natočíme super video které pobaví celý Dopravní podnik hlavně garáže Kačerov.

 

https://www.youtube.com/watch?v=qEWMiukab8c

 

Jawa TOUR 2018 4den

8. 5. 2018

Ráno pokračujeme na sever. Ve městě Puck jsme na jely na tzv Pinďu poloostrov Hel kde jedete a po obou stranách máte moře. Uprostřed je město Jastarnia,zde jsme se ubytovali v chatce v kempu Pólwysep za 104 Zloty za dva lidi a motorka u chatky. Jeli jsme se podívat až na konec do města Hel a i přes zákaz dojeli až k moři a zde si udělali super foto a videa. Prohlédli přístav a nakoupili si v konzumu,zde jsme pokecali s Českým motorkářem,který nás varoval,že bude pršet. To se naštěstí nevyplnilo. Vrátili jsme se do Jastarnie a zde jsme si prohlíželi městečko a přístav. Poté zajeli na drouhou starnu kde je pláž a Hanz se zde odhodlal vjet sajdou až k moři,ale hned zjistil jaká to byla chyba. Jemný píseček se s olejem,hlavně na řetězu změnil na brusnou pastu. 

 

https://www.youtube.com/watch?v=H8oERIaQhz8

 

Jawa TOUR 2018 3den

7. 5. 2018

Po celkem nezáživné cestě jsme narazili na nádherný areál Charzikowy za 111Zlotých za dva lidi a motorka na zahradě,ujeli 257Km.  

 

https://www.youtube.com/watch?v=tKbszMxMQXY

 

Jawa TOUR 2018 2den

6. 5. 2018

Ráno Hanz preventívně zkontroloval svíčky a karbes. A hrnuli jsme to do Polska. Pauzu jsme si udělali na zřícenině zámku Swiny. Zde nám explodoval antifuk,naštěstí mimo sajdu a tak nic nezašpinil. po cestě jsme objevili pumpu kde měly rybník a u něj sochy zubrů v životní velikosti. Zde se s námi dali do řeči němečtí tůristi a obdivovali sajdu. Ubytovali jsme se v Stajnia Zagroda Chlopska v Bedlowo za 122 Zlotych za dva lidi a motorka pod oknem,ujeli jsme 300Km. 

 

Jawa TOUR 2018 1den

5. 4. 2018

Jawa TOUR 2018 původně byla naplánovaná na jih do Turecka a možná i trajektem na Kypr,ale okolnosti tomu chtěli,že jsme se vydali na sever. Zastavili jsme se u kamaráda Martina Miclíka v Jawa Museu v Rabakově. Ubytovali jsme se v kempu Oblamov. za 900Kč za dva lidi. Ujeli jsme 184Km. Zde je krásný areál a motorka byla pod přístřeškem hned vedle naší chtaky. 

 

« předchozí

1 | 2 | 3 | 4