Jdi na obsah Jdi na menu
 


Náše Jawa Akce a události 2016

Příspěvky

Clubová dovolená Tatry JawaTour 2016

4. 7. 2016

Přímo z tradičního Jawa Srazu Modrý Dým nad Krucemburkem,jsme vyrazili na JawaTOUR 2016.V neděly ráno jsme se najedli,tradičně ve zdejší Pizzerii. Hanz a Předseda s Peťulkou vyrazili na Jawa Tour do Tater. Ostatní kluci vyrazili domu. Je to škoda,ale čas a peníze rozhodují. V neděly večer jsme dorazili do kempu Horní Bečvy a zde nikdo. Jen cedule kam zavolat. Po zajímavém hovoru,kdy nám pán řekl,že tam nepojede aby nám otevřel chatku,že si prej máme postavit stany a ráno se domluvíme. Takže jsme to tak udělali. V noci se náhle ozval zvuk dvoutatu. Byl to Wenda Tapemaniak,dorazil čímž nás velmi mile překvapil. Jel z Rudný nonstop. Ráno pán dorazil,zůčtoval s náma a okukoval naše stroje. Po zabalení věcí jsme vyrazili do města. Zde jsme probrali situaci a Hanz se rozhodl,že má ještě stále moc věcí,tak je zabalý a pošle poštou domu. Padnul návrh aby vyrazili směr Slovensko,že je Hanz dojede. Takže po zabalení a podání na poště jsem vyrazil za nimi. Cesta byla pohodová samá zatáčka a kopce. Průjezd na Slovensko v pohodě. Po průjezdu Žilinou u hradu Strečno,náhle vidím jít známou osobu. Byl to Wenda. Takže jsem je dojel dříve než jsem čekal. Pokračovali jsme směr Liptovský Mikuláš až do Pribyliny,kde jsme měly objednané ubytování u pana Betuše. Zde jsme byly moc spokojeni. Super ubytování,dobrá cenna a paní Betušová dělá perfektní raňajky. 

Užívali jsme si každý den pohodu a krásu Tater. Navštívili Štrbské Pleso,Spišský Hrad. Až přišel pátek a Hanz se rozhodl,že kývne na nabídku a v sobotu pojede závod European Longtrack Series v Německu. Po raňajkách vyrazil na nonstop cestu dlouhou 568Km. A z garáže dalších nonstop 640Km na plochodrážní stadion v Německu. Ostatní zde zůstali ještě jeden den a místo původně plánované cesty k Balatonu,vyrazili do jižních Čech. Wenda se po cestě oddělil směr do Velešína za kamarádama ze SACOVE Clubu. S nimi potom odjel fantastickou cestu na poloostrov Hel u Baltu. Předseda s Peťulkou pak pár dní brázdili Jižní Čechy.

 

Krucemburk 2016

26. 6. 2016

Letošní Krucík byl jeden z nejpovedenějších. Sešla se skoro celá naše banda. Předseda,Peťulka,Martinka,Vinky,Hanz,Konopník a Polesňák. Nakonec dorazil i Wenda a pokračoval s náma na Clubovou dovolenou do Tater. Začalo to sice smolně Hanz si ustlal už u Benešova a odřel Pávika a padák ale i přes zraněné rameno pokračoval dál.Počasí vyšlo bylo nádherně a tak se pátek a část soboty trávila ve vodě s raketama líného tenisu a nafukovacím míčem. Velká legrace se užila i s dětským nafukovacím kolem které si předseda natáhl na sebe :-D Super byla i projížďka na Tatranu a v Tatře 148.V sobotu večer letní kino. Někteří jedinci se opili a pomočili :-D V neděli část odjela domu a část vyrazila směr Tatry za Chloubou Slovenska.......

 

Připojení Pavika k Trampovi

20. 6. 2016

Připojil jsem k Trampovi Pávika, Jezdí se s tim strašně.....

 

Tažné Pav na Trampovi

18. 6. 2016

Tak jsme s bratrem Danielem vyrobili na Trampa tažný na Pávika.

 

Lamino Pávik hotov

17. 6. 2016

Tak laminátovej Pávik je hotovej. Byl to boj ,ale zvládnul jsem to. Nemám blatníček ,tak jsem si vyrobil vlastní....

 

Koupě Lamino Páva

15. 6. 2016

Koupil jsem laminátového Páva od Vojty z www,mototechnik.cz  Je to stavebnice. 

 

Tramp má kola 18 a 16

12. 6. 2016

Jelikož jsem po operaci, tak jsme na Trampa daly místo kol 21 a 18, kola 18 a 16. Hned se mi tam lépe leze....

 

Veteráni v Brandýse

28. 5. 2016

Jsme se s klukama zůčastnily veteránů v Brandýse.

 

Nová pneu pro Trampa

18. 5. 2016

Tramp dostal novou zadni gumu

 

Tramp prošel STK

28. 4. 2016

Tak Tramp právě prošel STK a můžu hltat další Km...