Jdi na obsah Jdi na menu
 


Náše Jawa Akce a události 2016

Příspěvky

Otevření Kohoutků 2016

24. 4. 2016

Tak náš Jawa Club zahájl sezonu. Předseda s Péťulkou, Hanz s Terezkou, Vinky s Martinkou a Wenda. Sraz tradičně na Karlštejně. Směr Neveklov. po cestě několik zastávek,hlavně v Křečovicích kde se točila Vesnička Středisková. A na Zroubek kde se točil film Rodeo s Vítězslavem Jandákem,který zde jezdí na Jawách a ČeZetách,zde jsme i poobědvali vynikající papání. Počasí bylo střídavé,chvilku něco,sluníčko, zataženo,sněžilo a i chvilku pršelo,ale nádhernej den. Poruchy byly jen dvě. Vinky dotahoval povolené stupačky a Předsedovy upadla páčka od přední brzdy. Pomohl Hanz který vozí v sajdě spousta užitečnejch věcí. Všíchni se chodili hřát na jeho vyhřívané hefty se slovy,mám ruce ledový. 

 

634 Pod Svatým Jánem

5. 4. 2016

Vinky,Martinka a Wenda vyvětrali své 634.  

"Udělali jsme si malý okruh po okolí, navštívili lom Velká Amerika a malé Mexiko, následně se přesunuli po točité silničce do Svatého Jána pod skalou a odtud opět opačným směrem k domovu.

Vydařené, takřka letní počasí, jen výborně doladilo k dokonalosti vydařenou projížďku, která bude, jak alespoň doufám, jen první z řady letošních společných akcí."

,okomentoval krásnou vyjížďku Wenda. 

 

S tátou ladíme sajdu

28. 3. 2016

S tátou jsme ladili sajdkáru. 

 

Wape pro sajdu

27. 3. 2016

Wenda moc pomohl, ale Hanz to dodělává sám.

 

Wenda montuje Hanzovi VAPE

26. 3. 2016

Wenda jakošto odborník na VAPE,pomohl Hanzovi s jeho montáží. Spousta legrace a povídání nejen o Jawách.....

 

Novoroční Vyjížďka 2016

1. 1. 2016

Novoroční Vyjížďka 2016 se povedla. Bylo trochu chladno,ale super.