Jdi na obsah Jdi na menu
 


Náše Jawa Akce a události 2017

Příspěvky

Hanz a Péťa

25. 6. 2017

Hanz prvně svezl Péťu v sajdě. Nikdo netušil ,že je to její poslední Krucemburk....  :-(

 

Clubová Svatba

24. 6. 2017

Nápad uspořádat svatbu na Jawa Srazu v Krucemburku dostal Hanz. Zavolal Vinkymu,zda mu půjde za svědka,a pak Haničce zda si ho tam vezme. Hanička naštěstí souhlasila a tak mohla proběhnout tato komedie v dýmu dvoutaktů. Z kempu vyrazili Hanz s Marťou,Vinky s Martinkou,Wenda,Předseda s Péťou,Konopník, Michal a Polesňák. U Cukeťáka jsme zdobili motorky. těsně před odjezdem k ouřadu dorazil i Pepík,čímž způsobil všem velkou radost. Jeho ESeMesky Nepomuk,Tábor,Humpolec.... atd nás bavili celou Pepíkovu cestu do Krucemburku. K ouřadu dorazil ještě Luboš s Veronikou,Kuba,Láďa s Jezedákem, Pedro s Jančou,Růženka s Lukášem a Monika. No a taky dorazila Hanička,moc jí to slušelo. Hanz šašek našeho klubu rozehrál to co ho baví. Nejprve si kleknul před Haničku a konečně ji požádal o ruku. Pak dal bošák na mističku k prstýnkům. Haničky krásné černé šaty Hanzovo enduro hadry a Vinkyho Jawácké tričko trochu rozhodilo oddávajícího,ale uplně nejvíc asi to ,když po uvodním slaďáku začala hrát píseň Na Plný Plyn od Ortelu. Byli vidět i slzičky dojetí,a pořádný polibek,hned po Hanzovo mohutném zvolání ANO. Po přípitku s oddávajícím,jsme se přesunuli zpět k Cukeťákovi a poseděli na jídlem. Někteří neposlechli a donesli svatební dary,proto Hanz s Haničkou změnili způsob platby hostiny a moc rádi zaplatili útratu za lidi které mají moc rádi. Berou je jako svoji rodinu. 

 

Morava Tour

22. 6. 2017

Po několika absencích,se Vinky s Martinkou a svojí naleštěnou Jawou 350/634 vydali na vlastní 10ti denní dovolenou. Vyrazili směr Morava. první zastávka byla na našem srdcovém místě "Krucemburk". Následovala Telč. Nejen nádherné město,ale i Hrad a místní museum techniky,kterému říkáme muzeum socialismu. Pokračovali do kempu Řásná. Na Vranovskou Pláž,zámek Jaroměřice nad Rokytnou. Pak se vrátili zpět na Krucemburk na náš oblíbený JAWA sraz Modrý Dým nad Krucemburkem. Počasí se vydařilo,takže bylo dost koupání a Vinky si užil pár Jawení,takže se jim dovolená zdařila.

 

Nové plexi na sajdu

19. 6. 2017

Při vystupování ze sajdy my Terezka ukolpa plexi. Tak jsem koupil nové a jdu ho namontovat. To opravené lepenkou se už prostě úplně rozpadlo... :-D 

 

Víkend na Českém Šternberku

15. 6. 2017

Wenda,Předseda s Péťou a Hanz s Hankou vyrazili na Českej Štermberk. Ubytovali se v Hotýlku naproti hradu. Předsedovi šli i na vnitřní prohlídku hradu,Hanz s Hankou a Wenda počkali u dobrot na nádvoří. Pak společně vyrazili do Hladomorny na vyhlídkovou věž. Zde udělali povedenou fotku pro Vinkyho. Nakonec se usadili do hospůdky pod Hradem. Zde během jídla a pivní sprchy proběhlo nezapomenutelné Wendovo vyprávění z jeho dětství,které je nepublikovatelné a zůstane tak jen v našich hlavách :-D Wenda pobavil nejen nás,ale i obsluhu která utrpěla též nezapomenutelné chvíle :-D Ubytování proběhlo opět na nás dosti luxusně,motorky v garáži. Takže teď budeme dlouho přespávat zase pod stanama :-D

 

Jawa sraz Ledce "Janeček" 2017

10. 6. 2017

Na Jawa sraz Ledce "Janeček" 2017 jsme vyráželi z Karlštejna. Hanz s Hankou na Jawa 350/640 se sajdou Velorex 562,Předseda s Péťou na Křapnici a Wenda na Jawě 350/638. Bohužel se Wenda zdržel a vyráželo se o hodinu později,než byl plán. po cestě jsme několikrát Jawili. I Wenda což nebývá zvykem. Takže jsme na akci dorazili pozdě,a viděli jen pár strojů. Ubytovali jsme se vyjímečně v penzionu kousek v Opočně. Zde se najedli tataráku a přespali v luxusu,který byl vykoupen cenou :-D Po večerech trávených pod stanem to však byla příjemná změna.

 

Sraz Tříkolek Karštejn 2017

9. 6. 2017

Sraz tříkolek v Karlštejně byla zajímavá akce. Zůčastnili se Hanz s Hankou a Předseda s Péťou. Dorazili jsme jako jediní se sajdcárou,a jeden cizinec jako jedinej s tříkolkou Can-Am Spyder. Jinak samé klasické tříkolky,známé s filmu Dva nosáči tankují super. Těžko říci,která byla nejhezčí protože byly nádherný všechny. Večer hudba a nějaké to pivko,podařená akce.

 

Tatra sraz Kolín

5. 6. 2017

Tatra srazu v Kolíně se zůčastnili Vinky na Jawě 350/634 a Venoušek na Tatranu 125. Kromě okukování nádherných nákladních vozů,nejen Tatra,ale i LIAZ,AVIA,Mates a podobně,se kluci povozili v Tatře 813 Kolos a Tatře 138 S3. Vašík je i řídil. Vinky si pěkně zaJawil. Kluci přespali na "hulváta" jen vedle motorek,prostě si to užili.

 

Otvírání Kohoutků 2017

7. 5. 2017

Otvírání Kohoutků se zúčastnili Předseda a Péťa na Křapnici,Vinky s Martinkou na Jawa 350/634 a jako Host Petr na Aprilii Pegaso. Vyjíždělo se tradičně z Karštejna od pumpy. Cíl byla restaurace v Kersku. Cestou se za Zbraslaví u MiniZOO přidali Hanz s Hankou na Jawa 350/640 se sajdou Velorex 562. Po prohlídce MiniZOO a pokecu o upadlém klaksonu z paní Křapnice se pokračovalo až k pumpě za Úvalama,kde Hanz dotankoval a ostatní poklábosili. Pokračovalo se přes Český Brod do Kerska,do Hájenky. Zde jsme poobědvali,a dělali blbosti jako vždy. Dnes nejvíce perlil Vinky. Dále bylo v plánu jet do nedalekého Muzea v Přerově nad Labem. Hned před Hájenkou Jawil Hanz. Vypadlo mu z nepochopitelných důvodů lanko ze spojkové páčky. Po cestě pak Jawil Předseda. V obci Starý Vestec paní Křapnice "nečekaně" zastavila. Bylo z toho dlouhé Jawení. :-D Nakonec musel předseda Křapnici roztlačovat. Doma zjistil vysypaný článek u baterie. Dorazili jsme do muzea,kde byli někteří jedinci zklamáni. Za 70Kč nic moc k vidění. Po roztlačení Křapnice jsme vyrazili zpět. U pumpy v Říčanech se oddělili Hanz s Hankou. Upalovali domu krmit zvířátka. Ostatní pokračovali na Karštejn. Ačkoliv jsme již někteří dávno jezdili,byla oficiálně zahájena sezona Czech Jawa Clubu 2007. 

Omluveni byli: Wenda musel jít do práce,Michal je na neschopence se zádama,Polesňák měl rande :-D a host Vašík Konopník,protože musí narychlo dodělat svoji lásku Tatra 148 Dumper. Ostatní zklamali :-D

 

Sraz mopedů Žebrák 2017

6. 5. 2017

Tradičně se v žebráku konala akce sraz Mopedů a spanilá jízda. Dorazili Vinky,Hanz a Hanka.