Jdi na obsah Jdi na menu
 


Náše Jawa Akce a události 2018

Příspěvky

Zavírání Kohoutků 2018 - 100 let od rozpadu Rakouska-Uherska

5. 11. 2018

Letošní kohoutky byly spíše komedie. Nejen že se sešli jen Tučňák,Předseda a Hanz,ale už od rána chcalo jako blázen,a tak byl hanz jedinej kdo vytáhl jawku z garáže. nakonec se nechal ukecat a jel s klukama autem. Místo projíždky plánované na Slapy na vyhlídku se jelo do Mníšku do cukrárny Malý Mnich kde jsme si dali káwu a dortíky. Dortíky byly slavnostně ozdobeny malými českými vlaječkami. Proto Hanz vytáhl svoji Rakouskou a už to jelo. Lidi byly na straně našeho Clubového Rakušáka,že jsme se neměli před sto lety utrhnout. Pak jsme se přemístili do restaurace na náměstí,ale zde nevařili proto jsme se vysumulí směrem na Stříbrnou Lhotu,do restaurace Káji Maříka. Zde jsme několik hodin poseděli a blbnuli. Srandy kopec,je to naše trvdý jádro CJC2007

 

Museum Speyer

21. 10. 2018

Martí,Hanka a Hanz se vyrazili podívat do musea v Speyer. Je zde spousta letadel do kterých se dá vlést dovnitř a spousta aut,motorek a lokomotiv. Zde jsme se hlavně těšili na Boing 747 Jumbo. Dá de vylést nahoru a dovnitř i do nákladového prostoru,dokonce se dá chodit na křídle. 

 

Museum Sinsheim

20. 10. 2018

Martí,Hanka a Hanz se vyrazili podívat do musea v Sinsheimu na Concorda a Tupoleva TU-144. Je zde spousta letadel do kterých se dá vlést dovnitř a spousta aut motorek a lokomotiv. Opravdu to stojí za to. 

 

ZOO Vídeň Schonbrunn

19. 10. 2018

Hanz s Hankou se jeli podívat do ZZO ve Vidni v Schonbrunnu. Vstup 20 euro za osobu. Areál je malej,jen pár zvířatek. Proti ZOO v Praze v Troji je to hodně malé. Hlavní atrakcí jsou Medvídci Panda. Je nádherné je pozorovat jak se nikam neženou a v klidu seděj a papaj.

 

Tučnákovo Krucemburk

15. 10. 2018

Tučňák měl volno tak vzal Jawku a jel se projet. Dotáhnul to až na naše srdcové místo na Krucemburk. Poseděl u rybníka i v restauraci u Rytíře Střely. 

 

JawaBuřty 2018

13. 10. 2018

JawaBuřty 2018 byla akce skupiny Jawa350 FB Tour. Karel,Jirka a Zdeněk hlavní tahouni zorganizovali akci na chatě u jednoho z členů. Dorazilo 22 motorek Jawa a ČZ. za Czech Jawa Club 2007 se účastnili Hanz a Hanka. Cestou se stavili popřát Marcelce a Klauzíkovi do Pyšel a pak pokračovali za Vlašim na JawaBuřty. Cestou pomáhali s opravou Škody Rapid,a potkali se s Frčaldem jak opravuje svoji Panelku. Spolu pak dojeli až na chatu. Zde se opékali buřty a klobásky,a kecalo se o Jawách. 

 

Hracholusky 2018

30. 9. 2018

Předseda s Hanzem vyrazili k přehradě Hracholusky. Ubytovali se v penzionu u Vlčkú,motorky nám Franta dal pod střechu a kamerový dohled. Jawáci se šli podívat k vodě,kde je překvapila velmi nízká hladina vody a parník Plzeň na suchu. Po návratu se usadili v restauraci penzionu a začala super akce,která trvala 11 hodin do ranních hodin. Super jídlo,perfektní obsluha a pan majitel. Předseda zdolal 12 dvanáctek a 5 zelenejch,Hanz dva Rumy s Colou a 5 zelenejch. Doplnili hladinku která chyběla na přehradě :-D Pan Předseda spadnul ze čtvrtého schodu a za pomoci Hanze se dostal na pokoj kde usnul v posteli tak zajímavě,že mu nohy visely z postele :-D .V deset jsme posnídali ze Švédského stolu a vyrazili domu,a stavili se na Clubové chatě. 

 

Václavské grilování na Clubové chatě

28. 9. 2018

Na svátek Václava se domluvila Jawa Grillovačka na Clubové chatě. Na Karlštejně se náhodou u spadlých závor sešli Hanz a Předseda. Dojeli na chatu jako první. Hanz musel ještě doladit přední kotoučovku (byla výměna plovoucího kotouče místo pevného) a seštělovat napnutí řetězu. Pak dorazil Tučňák. Za plotem vznikla krásná fotka motoběžence :-D . Popíjelo se a povídalo,pak dorazil Wenda. Grillovalo se a popíjelo dál. Pak jsme se přesunuli ze zahrady dovnitř. Zde jsme zase popíjeli a hráli karty a to do 5ti hodin do rána. Wenda nás velmi pobavil když předváděl medvěda co šel pro med do jednoty. Hanz zase svým hnízdem z Hamaku,do kterého se mu nastěhoval pan Předseda. Akce byla jedna z nejpovedenějších. Nasmáli jsme se jako magoři.

 

Testování sajdy

23. 9. 2018

Hanz s Hankou a Růženkou otestoval sajdu,po mírných opravách a úpravách. Pro Růženku to byla první jízda v sajdě. 

 

Podzimní Krucemburk 2018

16. 9. 2018

Na podzimní Krucemburk se všichni už moc těšili,protože ten letní byl pokažen počasím. Předseda s Hanze vyrazili z Karlštejna. Cestou jsme několikrát opravovali Předsedovo Sportku. Předsedovi navíc došel benzin tak pomohl Hanz. U pumpy v Břežanech se sešli s Vrabčáčkem a Vinkym. U pumpy v Říčanech se přidal Tučňák. Klasické zastávka u pumpy v Kutné Hoře a pak rovnou do kempu v Krucemburku. Ubytovali jsme se v kajutách a vyrazili k Cukeťákovi na oběd. Po návratu jsme obešli rybník páč jsme to za ty léta co tam jezdíme nikdy neudělali. A tu slyšíme krásnej zvuk. To Wenda si to hasí na stračeně. Usadili jsme se u kajut a popíjeli a hráli karty a Tatra pexeso. Super zábava až do rána. Ráno jsme jeli pospolu tradičně přes pumpu v Kutné hoře a pumpu v Říčanech. Zde Předseda opět ladil Sportku. Zde jsme se rozdělily .....