Jdi na obsah Jdi na menu
 


Náše Jawa Akce a události 2018

Příspěvky

Czech Jawa Club 2007 v ZOO Troja

25. 3. 2018

Czech Jawa Club 2007 v ZOO Troja byl Hanzovo nápad. Původně byl plán jet na závody Agility,ale po zranění Marti a zrušení se náhle objevila volná neděle. Hanze napadlo půjčit si odborářskou kartu na 4ři volné vstupy a pozvat Hanku,Vinkiho a Martinku do ZOO. Následně byli obvoláni další členi clubu. Dorazil Konopník a Tučňák. Wenda bohužel marodí a všichni mu držíme palce ať je co nejdříve v pořádku. Předsedovic nemohli mají chalupu a hlavu v kalupu. Sešli jsme se u spodní vrátnice,jen Tučňák přišel hlavním vchodem. Po úvodním přivítání kdy jsme Tučňákovi vylíčili jak parkujeme u jedné paní na zahradě a kluci se bojej aby tam ty auta ještě stály až se vrátíme,jsme vyrazili. začali jsme u hrochů kde jsme chtěli Vinkyho hodit k nim do bazénu. Pokračovaly k africkému pavilonu kde Konopník při pohledu na několik žiraf usoudil,že je unavenej. U slonů nás zase pobavil jeden když mu vysel Kán až na zem. Dorazili jsme k vyhlídkové věži,která bude otevřena až do jedné,proto pokračujeme dál. Středem rovnou do voliéry k dravcům,létali nad námi,moc pěkné. Okolo kamzíků,koz a podobných se ná naskytl i rohatý souboj asi o nějakou samici a nebo žrádlo co jsme všichni pochopili. Projít skrz pavilon ptactva bylo též zajímavé. Poseděli jsme u stánku nad svačinkou a šli další ptačí voliérou až k šelmám. Zde je radar kde si můžete zkusit jak rychle běžíte. Hanz 22km(vombat),Tučňák 21km a Konopnik 20km,ostatní se styděly. Pravda že do doby něž jsme se tam vrhli běhali jen děti,po nás se tam začali hrnout i další dospělý. Šelmy byli zalezlé v pavilonu a tak bylo možné si je krásně prohlédnout zblízka. U velký želv jsme byli světky hoblování,které se neobešlo bez našich poznámek a spousty smíchu. Bodejť ne když želvák přirazil tak želvici kousek posunul a ta u toho v klidu jedla salát. U opic jsme našli celou naší Jawa partu. Konopník při pohledu na malou gorilku,která roztomile šplhala po provazech a větvích,říká to je malej Vinky a takhle mi na Krucíku poleze po Tatranu. Hanz venku předváděl opičáka,což Tučňák okomentovaj,jen blbni,tě hoděj k nim a zažiješ co nechceš. U sochy Gorily jsme se vyfotili aby jsme na ní mohli na FB označit Předsedu. Po další svačince a kávě okolo dalších zvířátek až k Tapírům,kde Hanz poznamenal,že to je Panda křížená s Prasetem. U pavilonu Lachtanů a Tučńáků proběhlo focení Zdendy Tučňáka. Přes další výběhy a pavilony jako třeba Indonesie,kde je to tak super,že člověk má pocit že je opravdu v Indonesii,až k Pandům červeným. Zde jsme vyfotili Hanku Pandu. Dále středem zpět na vyhlídkovou věž,ale akorát ji zavírali. Okolo koňů Převalských k pavilonu Afrika zblízka. Celkem jsme zde strávili přes sedm hodin,plných srandy.  Hezká byla poznámka Martinky Vrabčáčka,že prvně prošla celou ZOO,všechny cestičky a pavilony. U velkých brabenců jsme natočili Předsedovi již tradiční video,které si nejvíce vychutnal Vinky,jenž je v poslední době nejčastějším účastníkem Clubových akcí. 

 

Nákup Jawa dílů u Mates Moto

10. 3. 2018

Zajeli jsme si do Lošánek u Kolína pro nějaké díly na Jawky k Mates Moto.

 

Výstava motorek Holešovice 2018

5. 3. 2018

Výstava motorek Holešovice 2018 nás lákala hlavně z důvodu,že zde mělo být vystaveno enduro od Mates Moto na bázi ohc 350 a Kafáč na stejné bázi přímo od konstruktérů z Jawy. Hanz s Hankou se s sešli s Polesňákem už před devátou u metra. Po trošce té klasické ostudy už při zakoupení lístků jsme se přesunuli ke stánkům s grogem a žrádlem a čekali až otevřou. Po našich debatách kde jsme řešili velká témata jsme se dohledaly s Wendou a šli dovnitř hned jak otevřeli. U stánku Jawy jsme se sešli s Péťou a Předsedou a dlouze si prohlíželi ony zázraky. Hanz s Wendou otestovali zatížení Jawa 350ohc a byla s toho opět komedie :-D Wenda je nadšen a koupí si ji v Clasickém provedení. Bude muset ale vyměnit zadní tlumiče za delší kvalitnější od Mates moto. U jejich stánku jsme si super pokecali,pro kluky není nic problém. Hanz zde sehnal kryt na nádrž na Trampa a Wenda si domluvil ony tlumiče a vejfuky. Nebyli jsme však sami kdo se postaral o rozruch,jednomu expertovi se podařilo spadnout i s Jawou 660 na bok a rozbít zrcátko :-D bez omluvy s červenýma ušima utekl :-D 

Martinka s Vinkym byli omluveni,užívali si wellnes pobyt v Karlových Varech. 

 

Zimní Krucemburk 2018

21. 2. 2018

Zimní Krucemburk 2018 byl nápad Vinkyho,který bohužel musel oželet Martinku,která musela do práce. Na Krucík dorazil s Hanzem a Hankou,přičemž cestou 4x zabloudili :-D Asi se tam moc těšili. U restaurace Rytíře Střely už čekal Polesňák,který bohužel dorazil bez nové přítelkyně. Po ubytování u Cukeťáka jsme se šli podívat na náměstí a ke kinu co hrajou. Vrátili jsme se na oběd. Dorazili Předsedovic,Péťa s Pavlikem. Také poobědvali,my ostatní daly kafe a poklábosili. Následovala cesta k rybníku Řeka do kempu Moře. Zde jsme se super vyblbnuli,jezdili jsme na dětské plastové lopatě a chodili po zamrzlém rybníku. Do doby co na něm Polesňák zadupal a začalo se ozývat praskání :-D. Natočili jsme video pro Martinku a Wendu,který bohužel podlehnul Chřipajzně. Po návratu k Cukeťákovi jsme povečeřeli a pokecali,hráli karty. Po zavíračce jsme šli na pokoj a pokračovali v zábavě. Druhý den jsme dali super snídani a pomalu vyrazili domu. Bylo pár zastávek,kde se už domlouvali další akce. Původně plánovaná zastávka na SEČ a okolí byla zrušena z důvodu ledovky a chumelenice v dané oblasti. Hanka,Vinky a Hanz se ještě stavili v Unhošti u Martinky,která je pohostila skvělou ňamkou.

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=N5W2z2oD2vI

 

« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5